Skelleftebutikens charmiga reklamfilm – en megasnackis på nätet

Notera att denna artikel är från 2016

Spelbutiken Legend släppte för några veckor sedan en reklamfilm. Nu sprids den långt bortom kommunens gränser och beskrivs som ”Sveriges skönaste reklamfilm”.

Filmen, som heter ”Legend – The Battlefield”, visar hur en medarbetare i butiken gör en väldigt målande beskrivning från ett spel, och får ett oväntat svar från en äldre kund.

Spelsajten Feber kallar den förra årets bästa reklamfilm i artikeln med rubriken ”Spelbutik i Skellefteå gör ruskigt bra reklamfilm” och gör uppmaningen ”se den – det är värt det!”

Reddit konstaterar användaren MulleboySE att det ”alltid är kul när små handlare och mindre kedjor gör oväntat bra reklam – tummen upp!”

Aftonbladets viralsajt Lajkat, en av Sveriges största hemsidor av sitt slag, skriver att de ”älskar Legends ambitioner” och att de verkar ha ”gått all in för att göra en perfekt reklamfilm” samt att den är ”årets skönaste reklamfilm”.

Här kan ni se en bakom kulisserna-film om hur filmen, som gjorts av det lokala produktionsbolaget Seize The Frame, spelades in. 

Sist men inte minst – här är själva reklamfilmen:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen