Skelleftebo anmäler C More: ”Säljaren ljög oss rakt upp i ansiktet”

En Skelleftebo anser sig vara lurad av C More och har nu anmält företaget till Allmänna reklamationsnämnden.

En man från Skellefteå har anmält tv-bolaget C More till ARN, Allmänna reklamationsnämnden. Detta eftersom han anser att den säljare som sålde ett abonnemang på C More till honom inte informerade om att avtalet hade en bindningstid på 24 månader.

”Säljaren ljög oss rakt upp i ansiktet. Både jag och min fru frågade om det verkligen inte var någon bindningstid. ’Nej, det var det absolut inte och allt skulle komma i pappersform sedan’, sa säljaren” skriver Skelleftebon i sin anmälan.

”Vi insåg att vi hade blivit lurade då det plötsligt dök upp en påminnelse på en betalning. Vi ringde upp och fick då veta att tjänsten hade en bindningstid på 24 månader”.

Mannen skriver också att ”vi inser att det är svårt att bevisa vad säljaren ljög om” och vill i stället luta sig mot lagen om distansavtal, då han anser att C More inte har informerat korrekt om ångerrätten och att de inte skickade ut någon skriftlig information om avtalet innan han påminde företaget om det några månader efter att avtalet hade slutits.

Mannen, som skriver att han betalar fakturorna som kommer månadsvis under protest, vill att avtalet ska hävas och att alla inbetalningar som han har gjort till företaget fram till ARN:s beslut ska återbetalas.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen