Polisen efterlyser tips och iakttagelser

På polisstationen. Anders Jonsson och Nicklas Classon är platschef respektive biträdande platschef för utredningen i Norsjö. Foto: Lennart Enkvist.

Trots att det finns en misstänkt gärningsman arbetar polisen fortfarande brett med det misstänkta mordet i Norsjö. Polisen efterlyser också fler tips från allmänheten.

Under måndagen pågick intensivt polisarbete i centrala Norsjö. Polisstationen hade extraöppet, tolv poliser arbetade med fallet i Norsjö och ännu fler jobbade med utredningen i Skellefteå.

Det är ett pussel som ska läggas, därför är vi oerhört angelägna att folk hör av sig.

Totalt är det mellan 30 och 40 poliser som arbetar med fallet, alltifrån utredare och förhörsledare till tekniker och hundförare.

En viktig uppgift för de poliser som befinner sig i Norsjö är att ta in tips och iakttagelser från allmänheten. Anders Jonsson och Nicklas Classon, platschef respektive biträdande platschef för utredningen, berättar att de har fått in en del tips men vädjar om fler.

– Varenda minsta iakttagelse av vad kvinnan har gjort under dagen kan vara viktig. Sedan är vi intresserade av allt som har hänt runt brottsplatsen, säger Nicklas Classon.

– Även en sak som kan tyckas betydelselös kan, tillsammans med andra uppgifter, vara väldigt avgörande. Det är ett pussel som ska läggas, därför är vi oerhört angelägna att folk hör av sig, säger Anders Jonsson.

De berättar att polisen fortfarande arbetar brett med fallet. Därför utesluter de heller inte att nya tips kan leda utredningen i en ny riktning.

– Vi jobbar vidare med utredningen och försöker hitta alla vägar framåt, säger Anders Jonsson.

Den stora polisstyrkan kommer att vara kvar i Norsjö åtminstone till och med onsdag.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen