Riggar fikavagn utanför Eddahallen

Eddahallens kafeteria kommer att ha helgöppet i sommar. Bakgrunden är att utställningen Titanic – The Exibition hyr in sig i lokalerna.

Eddahallen håller vanligtvis stängt lördag och söndag under juni, juli och augusti. Men i sommar blir det annorlunda. Då kommer kafeterian att vara öppen under helgerna.

Det är fritidsnämnden som klubbat igenom beslutet om öppen kaféverksamhet. Det kopplas till utställningen Titanic – The Exibition som hyr in sig i A-hallen på Eddahallen från början av april och fram till den 26 augusti.

Planen är att man ställer man upp en så kallad ”fikavagn” utanför Eddahallens entré. Allt för att kunna serva evenemangets besökare på bästa sätt.

Om även bassängerna ska hålla öppet under helgerna är fortfarande oklart.

– Vi har diskuterat det men det finns inget beslut ännu, säger fritidschef Leif Gustafsson.

Både nämndsordförande Daniel Ådin (S) och fritidschef Leif Gustafsson anser att evenemanget är värdefullt, inte minst för möjligheten att få hyra ut lokaler.

De dyraste lokaler vi har, det är de som inte används och evenemanget är positivt för hela Skellefteå också.

– De dyraste lokaler vi har, det är de som inte används och evenemanget är positivt för hela Skellefteå också, säger Daniel Ådin (S).

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Artiklar från 19 februari 2018

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 4 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen