Ikväll: Norran direktsänder Northvolts möte med allmänheten

Northvolts vd Peter Carlsson. Foto: Lars Westerlund

Ikväll kl 18.00 träffar representanter från Northvolt Skellefteborna på ett öppet möte på Scandic. Norran kommer att direktsända mötet på norran.se med start ca 18.00.

I veckan besöker Northvolt Skellefteå, som är en av två orter som fortfarande är aktuell för den nya batterifabriken som Northvolt planerar att bygga i Sverige. Det står mellan Skellefteå och Västerås.

TV: Allt du behöver veta om Northvolt – på en minut:

 

I måndags träffade vd:n för Northvolt, Peter Carlsson, kommunfullmäktige i Skellefteå och ikväll bjuder Northvolt in till möte med allmänheten. Mötet kommer att hållas kl 18.00 på Scandic i Skellefteå och Norran kommer att livesända mötet så att även de som inte kan vara på plats ska kunna ta del av vad som händer.

Peter Carlsson: ”Innan allt är klart finns det alltid en risk”

 

Se hela intervjun med Peter Carlsson här:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen