Fortsätter kampen för bättre sjukvård

Notera att denna artikel är från 2015

Föreningen HjärtLung i Arjeplog fortsätter sin kamp för en bättre sjukvård i kommunen, efter alla neddragningar som gjorts av landstinget. ”Vi måste kämpa, det är viktigt för Arjeplog”, säger Sven Hällerstrand, föreningens ordförande.

Den 23 mars ska alla HjärtLugn föreningar i Piteälvdal, Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog, träffa landstingsstyrelsen i Arvidsjaur.

– Nu ska vi träffa den nya landstingsstyrelsen och framföra våra åsikter om vad vi tycker om alla neddragningar inom sjukvården. Vi ska fortsätta kämpa, vi ger aldrig upp, säger Sven Hällerstrand.

De kommer att framföra sin åsikt om OBS-platserna på sjukhemmet, läkarjouren, bassängen, mammografibussen och ambulanstransporterna.

En gratis buss kommer att gå till Arvidsjaur för alla som vill följa med, kostnaderna står föreningen för.

Ann-Christine Holmgren

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen