Flygbolaget varnar för falsk kampanj – delar inte ut gratis biljetter

Så här ser den falska Facebook-kampanjen ut. Foto: Skärmdump

Den senaste tiden har det spridits en falsk kampanj på Facebook. I den påstås Norwegian dela ut gratis flygbiljetter. Något som flygbolaget nu går ut och tar avstånd från.

Norwegian varnar nu allmänheten för den falska kampanjen.

”Detta är inte något som kommer från Norwegian och vi hoppas att de flesta förstår att det är en falsk kampanj!”, skriver bolaget på sin Facebook-sida.

Facebook-användaren uppmanas att gilla och dela inlägget och vid ett klick på länken till inlägget så kommer det upp en rad frågor att svara på.

– Det är väl ett sätt att samla in e-mailadresser. Jag vet att SAS drabbades av samma sak härom veckan, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson till viralgranskaren.se.

Hon berättar för sajten att det är flera som har hört av sig till Norwegian det senaste dygnet angående kampanjen.

– Vi tycker att det är tråkigt att passagerare blir lurade, även om jag tror att de flesta förstår att det är falskt, säger hon.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen