Fick trisslott i present – har nu chansen att skrapa hem miljoner i direktsändning

Notera att denna artikel är från 2015

Hans Brännström, Medle, skrapade fram tre tv-rutor på en av de trisslotter han fick i födelsedagspresent. På måndag har han chans att vinna fem miljoner kronor när han skrapar i TV4:s direktsändning. ”Hoppas vinsten räcker till en resa i alla fall”, säger han.

39-årige Hans Brännström, som arbetar som platschef på en byggfirma, vet inte vem som gav honom vinstlotten i födelsedagspresent.

– Det är osäkert. Jag fick ett tiotal lotter, så jag vet inte vem jag fick just den av, säger han.

Klart är i alla fall att vinstlotten såldes på Coop Konsum på Erikslid. Hans berättar att ingen av dem som gav honom trisslotter har bett om att få ta del av vinsten.

– Nej, inget sånt.

Vad tänkte du när du hade skrapat lotten?

– Jag tänkte inte så mycket. Jag insåg att jag hade tre tv-rutor, så jag vände på lotten för att se vad det innebar. Då såg jag: ”Ja jävlar, kanske man kan vinna pengar.”

Han konstaterar att chansen att skrapa fram största summan – 5 000 000 kronor – är liten. 50 000 kronor är garantivinsten och Hans vet vad han ska använda vinsten till.

– Vi ska resa i alla fall. Det har vi bestämt. Så jag hoppas att vinsten räcker till det i alla fall.

Någon gång mellan klockan 8.40 och 8.50 på måndag kommer Hans att vara på plats i TV4-studion för att skrapa.

– Jobbigt. Jag är inte intresserad av att vara i fokus, så jag är inte så sugen på det. Men det är bara att göra det.

Omröstning

Vad skulle du göra först av följande alternativ om du vann fem miljoner kronor?

Loading ... Loading ...

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen