Efter roliga filmen – kommunen förklarar: ”Såg lite skumt ut, men var inte klart”

En ny carport, men med motorvärmarstolparna på utsidan? Så såg det ut vid första anblick, men det visade sig att arbetet inte var klart.

Anna Lindbäck, Arvidsjaur, filmade hemtjänstens nya carport och la ut på Facebook och i skrivande stund har filmen fått 219 gilla-markeringar och 589 delningar.

– Jag passerar deras lokal när går hem och jag vet att de har hållit på med bygget, så när det var klart tänkte jag ”vart tog stolparna vägen?”. Jag gick runt och blev så full i skratt. Jag tyckte det var en rolig grej, säger Anna Lindbäck till Norran.

Henrik Sundqvist är byggingenjör vid Arvidsjaurs kommun och säger att det inte gick att sätta väggen på något annat sätt.

– Jag kan förstå att det såg lite skumt ut på filmen, men det var inte klart då. Stolparna står fortfarande kvar på utsidan, men nu har motorvärmarhuvudena flyttats in i carporten, säger han till Norran.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen