Två personer allvarligt skadade efter singelolycka

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.
Räddningstjänst och ambulans är på platsen. Foto: Arkiv
Platsen för olyckan är Sandsele i Sorsele kommun.

Vid 18.40-tiden larmades räddningstjänsten om att en singelolycka hade inträffat i närheten av Sandsele väster om Malå. Enligt uppgift ska två personer vara medvetslösa efter händelsen.

Enligt uppgifter har olyckan inträffat i korsningen mellan väg 363 och  Europaväg 45 i närheten av Sandsele i Sorsele kommun. Det ska ha funnits två personer och två hundar i bilen när olyckan inträffade. Exakt vad som har hänt som är inte känt men de inblandade uppges ha allvarliga skador.

– Det enda vi vet i nuläget är att föraren ska ha kört rakt fram i korsningen och kört av vägen in i en sten.  De två personer som befann sig i bilen var medvetslösa och fastklämda enligt personen som larmade, säger Göran Josefsson är räddningschef i beredskap.

Hur ser skadeläget ut?

– Jag är inte själv på plats så det är svårt att ge en komplett bild av situationen. Skadorna klassas som allvarliga, det är vad vi vet.

Räddningstjänst, polis och ambulans är på plats.

Uppdatering 20.00:

Trafikanter uppmanas av Trafikverket att ta en annan färdväg då E45 vid Sandsele är avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet. Den uppskattade tiden då arbetet väntas vara färdigt är 21.00 men den tiden kan komma att ändras.

Uppdatering 22.00:

Polisen publicerade på sin hemsida vid 21.30 ett meddelande om att arbetet fortfarande pågår och att de i nuläget inte kan lämna ut några uppgifter om skadeläget för de två drabbade personerna.

Strax efter 23-tiden var det åter full framkomlighet på vägen.

Taggar:

Mer från Nyheter

Artiklar från 22 februari 2018

Artiklar från 21 februari 2018

Artiklar från 20 februari 2018

Artiklar från 19 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen