Tre larm inom en timme om trafikolyckor med djur inblandade

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits. Notera att denna artikel är från 2016

Under onsdagseftermiddagen inträffade det i Västerbotten under en timme tre trafikolyckor där djur var inblandade, rapporterar polisen.

Det första larmet kom klockan 15.55. På E4, cirka en mil norr om Robertsfors, inträffade en kollision mellan en bil och en ren. Renen dog, men det uppstod inga personskador i samband med olyckan, rapporterar polisen.

Klockan 16.25 kolliderade en bil och en älg i Orrbäcken i Skellefteå. Ingen person kom till skada, rapporterar polisen, men älgen sprang till skogs haltande. Eftersöksjägare kallades till platsen.

 

20 minuter senare, klockan 16.45, kom ett larm om att en bil kolliderat med en ren på E45 i Blattnicksele. Ingen person skadades och renen sprang från platsen. Samebyn kontaktades

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen