Spikar stack upp från gunghästarna – Camilla vill varna andra: ”Jag kommer kolla nästa gång”

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.
Foto: Privat

Camilla Renström i Bureå gjorde en otäck upptäckt när hon och sonen lekte på en lekplats i Bureå: någon hade satt ned spikar i sittdynorna på gunghästarna.

Det var i eftermiddag som hon tog med sig sin 4-årige son till lekplatsen vid Geografigränd och Matematikgränd i Bureå. De lekte runt och sonen satte sig på en av gunghästarna och ropade att han hade gjort sig illa.

Det visade sig att flera spikar stack upp från sittdynorna på gunghästarna.

– Jag var som ett frågetecken först, varför bestämmer man sig för att göra en sån sak? Som tur var var det bara kläderna som for illa. Sen blev jag arg och ringde kommunen som kom dit på en liten stund, säger Camilla Renström till Norran.

Cirka 30 minuter senare var alla spikarna borttagna.

– När jag kom hem så ringde jag polisen. Det kanske inte finns så mycket de kan göra, men då vet de i alla fall om att det har hänt, säger Camilla.

Nu vill hon varna andra föräldrar.

– Har de gjort det en gång så kan det hända igen. Jag kommer att kolla nästa gång. Nu fanns det ju inte en tanke på att kolla något sånt.

Taggar:

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen