Singelolycka på E 4

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.
Foto: Daniel Eriksson.

En trafikolycka har inträffat på E 4 i höjd med Innervik.

Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en singelolycka och olyckan ska ha inträffat i den södergående riktningen.

Larmet inkom 15.51.

Uppdatering, 16.10:

Enligt Norrans reporter som är på väg till olycksplatsen är E 4 helt avstängd i södergående riktning från Tjärn, strax söder om Skellefteå. Trafiken vinkas in vid avfarten mot gamla E 4.

Uppdatering, 16.21:

Det handlar om en avåkning och enligt räddningstjänsten ska ingen person vara fastklämd i fordonet.

Då det uppstått långa köer vid olycksplatsen har räddningstjänsten valt att stänga av E 4 redan vid Tjärn‚ en bit norr om olycksplatsen, och trafiken leds om till gamla E 4.

Uppdatering, 16.35:

Enligt operatören på SOS Alarm har en person förts från platsen i ambulans.

Uppdatering, 17.14:

Åke Dahlqvist, insatsledare vid räddningstjänsten i Skellefteå, berättar att föraren hade fått sladd på bilen och åkt in i mitträcket.

– Bilen hamnade egentligen mitt på vägen, men privatpersonerna som kom först till platsen hade hjälpts åt och flyttat bilen åt sidan.

Räddningsinsatsen är avslutad, trafiken flyter på igen och bilen som var inblandad i olyckan är inte längre kvar på vägen.

– Bilen gick rulla därifrån, så den rullades in på närmsta parkeringsficka, säger Åke Dahlqvist.

Uppdatering, 19.20:

Ingen person behövde föras till sjukhus, det uppger ambulansen i Skellefteå.

Taggar:

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen