Sålde verktyg från bagageluckan – polisen varnar

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.

Polisen har på söndagen tagit emot ett samtal om att någon åker runt i Robertsfors och säljer verktyg från sin bagagelucka. ”Vi efterlyser iakttagelser kring detta”, säger polisens Niclas Forsslund.

Samtalet kom strax efter halv tre-tiden på söndagseftermiddagen. Bilen var senast synlig i Flarken-området.

– Vi efterlyser iakttagelser kring detta. Att sälja saker från sin bagagelucka är i sig inget brott och vi har bara fått in ett samtal om detta, så vi vill inte gå ut med något signalement nu. Men skulle fler ringa in och vi misstänker brott, så kan vi göra det, säger Niclas Forsslund.

Polisen skriver på sin hemsida att det vid tidigare tillfällen har förekommit att personer sålt verktyg med bristande kvalitet och, som man skriver, ”tvivelaktigt ursprung”.

– Alla patruller i området känner till det här och vet vad det är för bil, så vi håller utkik efter den. Vi kan anta att det rör sig om brott, men vi vet inte, säger Niclas Forsslund.

Uppdatering, 20.10:

Vid 20-tiden på söndagskvällen hade polisen inte fått in några fler samtal om bagageförsäljaren, berättar Niclas Forsslund.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen