Misshandel, fylleri och bråk – polisen: ”Alltid stökigt på hemvändardagarna”

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.

Polisen rapporterar om en rad händelser i Norranområdet under natten mot annandag jul.

Polisen larmades vid halv tre-tiden i natt till ett uteställe i Skellefteå där en person ska ha blivit utsatt för en misshandel.

– Personen ådrog sig sårskador, säger polisens kommunikatör Markus Isacson.

Personen som utsattes för våldet fördes till sjukhus med ambulans.

Två personer greps misstänkta för misshandel.

Våldsam mot ordningsvakt

Polis kallades klockan 01.18 till en krog i Norsjö där en man blivit stökig i samband med ett bråk. När ordningsvakten omhändertog mannen så blev denne våldsam och ordningsvakten satte då handfängsel på mannen i väntan på polis.

Polispatrullen som kom till platsen övertog omhändertagandet och man anträffade då även en mindre mängd narkotika som mannen hade.

– Han fick följa med för provtagning och han har förhörts. Det har upprättats en anmälan om narkotikabrott, eget bruk, och om våld mot tjänsteman, säger polisens kommunikatör Markus Isacson.

Mycket fylla

Polisens regionledningsbefäl David Levy rapporterar om att det under natten i Västerbottens län varit flera fall av misshandel fylleri – elva personer, varav fyra i Skellefteå, har omhändertagits enligt LOB.

– Det är alltid stökigt på hemvändardagarna med fylla och bråk, säger polisens kommunikatör Markus Isacson.

I Norrbottens län omhändertogs i natt 21 personer för fylleri, bland dem en pojke under 18 år i Arvidsjaur. Vid midnatt omhändertogs han och i samband med det, så hittade polisen även narkotika på honom. Han är nu misstänkt för narkotikabrott.

Mer från Nyheter

Artiklar från 20 januari 2018

Artiklar från 19 januari 2018

Artiklar från 18 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen