Dödsolycka: Ung man voltade med bilen på Bockholmsvägen

Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits.

Sent på lördagskvällen körde en ung man av vägen i utkanten av Skellefteå. Hans liv gick inte att rädda.

En trafikolycka fick en tragisk utgång under lördagskvällen. Larmet kom klockan 22.36: En personbil hade voltat på Bockholmsvägen i utkanten av Skellefteå.

När polisen kom på plats kunde de konstatera att en bil kört av vägen. En ung man, född 1994, fick vård av ambulanspersonal på plats innan han fördes i ambulans till Skellefteå lasarett.

Hans liv gick inte att rädda och framme på sjukhuset dödförklarades han av läkare.

Polisen har tagit bilen i beslag och dokumenterat olycksplatsen för att utreda orsaken till olyckan. Anhöriga har blivit underrättade.

Uppdaterad 08.00:

– Han körde av vägen och träffade en vägtrumma, berättar Åke Dahlqvist, insatsledare vid räddningstjänsten i Skellefteå.

Flera personer uppmärksammade den tragiska händelsen och försökte hjälpa den unge mannen. Vägen spärrades av under insatsen.

– Bärgare kom fort och kunde ta hand om bilen, säger Åke Dahlqvist.

Ingen annan person befann sig i bilen vid olyckstillfället.

Uppdaterad 08.16:

– Det framgår tidigt att det här är en allvarlig olycka, berättar Tobias Gustafsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Polisen håller på att utreda vad som kan ha orsakat den tragiska händelsen.

– Vi har tagit bilen i beslag för att utreda om något tekniskt fel kan vara anledning till olyckan, det är där vi står just nu, säger Tobias Gustafsson.

Ingen person misstänks för brott.

Mer från Nyheter

Artiklar från 22 februari 2018

Artiklar från 21 februari 2018

Artiklar från 20 februari 2018

Artiklar från 19 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen