Avfart i centrala Skellefteå stängs av

Nedfarten mellan väg 95 och E 4 stängs av. Foto: Christoffer Ålund

Avfartsvägen från väg 95 till E 4 i centrala Skellefteå kommer att stängas av ikväll och under natten. Detta på grund av att ett påkörningsskydd vid en viadukt på E4 ska lagas efter en olycka.

Det var den 30 augusti i år som en grävmaskin på ett traktorflak skadade ett påkörningsskydd för fjärrvärmerör på viadukten.

Läs också: Olycka på E4 i centrala Skellefteå

Påkörningsskyddet lossnade i samband med olyckan och det ska nu åtgärdas. Avfartsrampen från väg 95 till E4 söderut kommer därför att vara avstängd från klockan 19 i kväll. Även E4 kommer begränsas med ett avstängt körfält.

Trafikverket beräknar att arbetet ska pågå till klockan sex på fredagsmorgonen. Trafikanter hänvisas att följa orangeskyltad omledning.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen