Angelica vann bil på Miljonlotteriet: ”Det här går nästan inte att förstå”

Notera att denna artikel är från 2016

32-åriga Angelica Sundquist, Skellefteå, trodde inte sina ögon när hon skrapade fram vinsten: en bil till ett värde av 300 000 kronor.

– Först trodde jag att jag hade vunnit 30 000 kronor men sen kollade jag en gång till om det var en nolla till eller inte och det var det ju! Det här går inte att förstå och känns overkligt, säger hon.

Det var i november förra året, bara en månad efter att hon gick med i Miljonlotteriet, som hon skrapade fram vinsten vid köksbordet.

– Jag blev glad och ringde min sambo. Han tyckte väl att jag skulle gå ur lotteriet, så jag frågade om han tyckte det och han svarade ja – men samtidigt hörde han att jag var så glad och då berättade jag att jag hade vunnit en bil.
Valet föll på en Mazda CX-5 , men än så länge är det sambon som fått ta del av vinsten eftersom vinnaren själv inte har något körkort.

– Jag funderar på att ta det, men vi får se hur det blir.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nyheter

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen