Victoria Silvstedt: Trump var läskig

Notera att denna artikel är från 2017

Den svenska modellen Victoria Silvstedt, sedan länge bosatt i USA, berättar i tv-programmet "Renées brygga" om när hon träffade USA:s president Donald Trump. Silvstedt var modell och syntes i annonser runt om i New York. Då ringde Trump upp hennes modellagentur för att få bjuda med henne på lunch.(TT)

Den svenska modellen Victoria Silvstedt, sedan länge bosatt i USA, berättar i tv-programmet ”Renées brygga” om när hon träffade USA:s president Donald Trump.

Silvstedt var modell och syntes i annonser runt om i New York. Då ringde Trump upp hennes modellagentur för att få bjuda med henne på lunch.

– Han skickade en vit strechlimo och hämtade mig på mitt hotell. Sedan skulle han ta mig till sitt kontor i Trump Tower och visa runt, liksom ”här är jag, jag är bäst.” På vägen hem pratade han om hur bra han var. Han var så himla läskig alltså, säger Victoria Silvstedt i programmet.

En tid senare träffade hon Trump på en fest.

– Då fick han fick syn på mig och plockade upp mig och slängde mig i poolen med kläderna på och sa: ”jag ska visa mitt sovrum, jag har en klänning åt dig” för jag var ju tvungen att byta.

Victoria Silvstedt säger att hon gillar Donald Trumps dotter Ivanka Trump och att hon under en period bodde med Melania Trump i Paris, och tycker om henne också.

– Men han… Inte världens trevligaste direkt, säger Victoria Silvstedt.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 24 februari 2018

Artiklar från 23 februari 2018

Artiklar från 22 februari 2018

Artiklar från 21 februari 2018

Artiklar från 20 februari 2018

Artiklar från 19 februari 2018

Artiklar från 18 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen