Trästock med på nationell lista: ”Förtjänar mer cred”

Sommartider är festivaltider och förutom de stora drakarna finns det många mindre festivaler som sprider musik över landet. Musiksajten Festivalrykten.se har listat tio festivaler som de tycker ”förtjänar mer cred” och Trästockfestivalen är en av dem.

De skriver att Trästockfestivalen är en veteran i branschen och att de i år sitter inne med sin starkaste lineupe på länge med namn som Säkert!, Linnea Henriksson, INVSN och Thomas Stenström.

”Det allra finaste från indie, pop och hiphop välsignar Norrland med sin närvaro i sommar. Dock har de fimpat campingen så du får tyvärr skita på tält någon annanstans” skriver festivalrykten.se.

Förutom Trästockfestivalen har även Lulefestivalen Musikens makt och två norska festivaler tagit sig in på lista.

Trästockfestivalen arrangeras på Nordanå 21–22 juli.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 23 februari 2018

Artiklar från 22 februari 2018

Artiklar från 21 februari 2018

Artiklar från 20 februari 2018

Artiklar från 19 februari 2018

Artiklar från 18 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen