Stefan Sundström till Skellefteå – eftersöker lokala berättelser

Stefan Sundström. Foto: TT

Musikern Stefan Sundström är tillsammans med Martin Emtenäs aktuell med teaterföreställningen ”Vi som bor här”.

Martin Emtenäs är mest känd som tidigare programledare för ”Mitt i naturen” och Stefan Sundström är den folkkäre musikern. I ”Vi som bor här” förenas deras två passioner i en föreställning full av grönskande natur och musik på samma tema.

19 november kommer de till Folkets hus i Skelleftehamn. Förutom toner och berättelser om grönskande skogar runt om i landet kommer föreställningen även att innehålla lokala berättelser.

Därför efterlyser nu duon din berättelse; hur skiljer sig naturen där du bor från andra platser? En lokal naturupplevelse som stannat i minnet? Det är några av frågorna som Skelleftebor uppmanas att besvara, i ett formulär på Riksteaterns hemsida.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 19 januari 2018

Artiklar från 18 januari 2018

Artiklar från 17 januari 2018

Artiklar från 16 januari 2018

Artiklar från 15 januari 2018

Artiklar från 14 januari 2018

Artiklar från 13 januari 2018

Artiklar från 12 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen