Skelleftetjejen med i en andra säsong av realityserien

Emmeli Lindkvist, uppvuxen i Skellefteå, är med i realityserien Playmakers. Foto: TV4

Emmeli Lindkvist, uppvuxen i Skellefteå, är med i ytterligare en säsong av realityserien Playmakers.

I våras var Skelleftetjejen Emmeli Lindkvist med i den första säsongen av realityserien Playmakers, som gick på TV4 Play. I serien följdes några tjejer som är tillsammans med svenska hockeyspelare som spelar i Nordamerika. Lindkvist var med i egenskap av sambo med Anaheims Rikard Rakell.

Nu står det klart att det i november kommer en ny säsong av serien, och att Lindkvist ska vara med även i den andra säsongen.

I ett pressmeddelande från TV4 beskrivs Lindkvist bland annat med ”studerar kommunikation på distans, nybliven hundägare till Stella”. Lindkvist bor i Orange County, Kalifornien, tillsammans med Rakell.

Nytt för den andra säsongen är att två ”fotbollsfruar”, Josefin Lustig och Elin Wass, som är tillsammans med Mikael Lustig respektive Oscar Hiljemark, är med i programmet.

De övriga tjejerna som är med i serien, och som är kvar sedan den första säsongen, är Elina Casell Hjalmarsson, Sanne Josefsson och Frida Hägglund.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen