Så gick det för Skelleftekillen Tobias i kvällens ”Idol”

Inför kvällens ”Idol”-avsnitt fick Tobias Lundmark, Skellefteå, order om att skärpa sig. Hur det gick? Inget vidare.

Den 25-årige Skelleftebon hade med nöd och näppe gått vidare till gruppmomentet, där några deltagare ska öva in samma låt och sedan framföra den tillsammans.

Tobias Lundmarks grupp valde låten ”Me and my broken heart”, men samarbetet var sådär under repetitionerna, vilket ledde till ett uppträdande som inte gick hem hos juryn …

– Det här var en besvikelse, det var inte bra över huvudtaget, sa jurymedlemmen Nikki Amini innan hon skickade ut gruppen från scenen för överläggning.

Det slutade med att Tobias Lundmark inte gick vidare och hans ”Idol”-äventyr är över för den här gången – om inte tv-tittarna röstar tillbaka honom med hjälp av revanschen.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 18 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen