Inflyttning och känslor på svaj

De första tårarna är fällda. När mer står på spel ökar dramatiken i "Bonde söker fru". Man kanske inte ska vara så himla jämlik utan fixa lite intriger, sa Jonathan Antonsson i onsdagens program.

2014-10-22 22:08

Äntligen är bönderna på hemmaplan och i veckans avsnitt kunde damerna flytta in på gårdarna, fullastade med bagage och höga förväntningar. Hos tjejtjusarbonden Jonathan Antonsson var stämningen nästan för bra, vilket verkade få honom att bli orolig för att fokus hos tjejerna skulle hamna någon annanstans än där det borde - på honom.

- Man behöver ju inte hångla upp en av dem första kvällen för att de ska bli osams, man kan ju lägga upp det lite olika, spekulerade han i programmet.

Rördes till tårar Peter Karlsson hade höga förväntningar och kände sig omtumlad av att få fyra nya sambor.

- Jag tror kanske att det är den stora kärleken som flyttar in i dag. Både tror och hoppas, sa han i programmet och erkände att han hade tänkt lite extra på Anna-Lena Berkestedt sedan sist. För säkerhets skull hade han köpt små presenter till sina fyra damer. Monika Thunberg rördes till tårar av sin presentkopp och berättade att hon har romantiska drömmar om ett riktigt bröllop.

Fixade sin signaturdrink Sebastian Davidsson, som rundade av med sin dagliga bananklase-drink i mixern, var nöjd med damernas intåg och visade dem också sitt bananlager. Framför allt gillade han att tjejerna verkade gå bra ihop med korna och att inflyttningen funkade bra.

- Än så länge i alla fall, sa han i programmet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!