Gabriel Fontana vidare i Talang 2018

Gabriel Fontanta hyllades av Bianca Wahlgren, Laygalia Frazier och Alexander Bard. Foto: TV4

För tre år sedan fick han ett rungande nej i Idol – i kväll tokhyllades den före detta Skelleftebon Gabriel Fontana av Talang-juryn. Inklusive Alexander Bard, som tidigare ratat honom.

Det blev ingen guldbiljett i Idol 2015, då Gabriel Fontana istället fick pendla mellan Skellefteå och Stockholm för att bli coachad av De Vet Du i ”Idol – Revanschen”. 

– Vet du vad, du har massor att ge, men du är inte en stor sångare och det kommer du förmodligen aldrig att bli, sa Alexander Bard den gången.

I kväll fick Gabriel Fontana, som sedan dess har flyttat till Stockholm för att försöka slå igenom i underhållningsindustrin, sin revansch mot jurymedlemmen.

– Jag kom till insikt att jag inte är här för att ha den bästa rösten i världen. Jag har min dans, min musik, min outfit, mina rörelser och min personlighet på scenen, svarar Gabriel på Alexander Bards kommentarer om hans sångröst.

Han sjöng en egen låt vid namn ”Electric” och hans Talang-audition fick fyra rungande ”ja!” från juryn.

– Vi har inte haft någon tidigare som har dansat så att det ryker om skorna. Om Alexander Bard och hans gamle parhäst Jean-Pierre Barda hade fått en son, då är det du, säger David Batra efter framträdandet. 

– Honey, you gooood, tycker Bianca Ingrosso.

– You are fabulous, konstaterar LaGaylia Frazier. 

– Golvet är glashalt. Att bara kunna gå på det med högklackat är en ansträngning. Jag gillar showen. Alexander Bard säger ja, avslutar Alexander. 

Gabriel Fontana passade även på att berätta som sin tuffa tid som homosexuell och androgyn i Sydamerika.

– Jag har levt ett hårt liv i Brasilien. Jag har gråtit så mycket i mitt liv. Nu har jag bestämt mig för att bara vara lycklig, le och inspirera människor, säger han i programmet.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 18 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen