Disney bygger Star Wars-hotell

Goda nyheter till alla Star Wars-fantaster som inte har något emot lite längre utflykter.

Goda nyheter, alla Star Wars-älskare. Nu kan ni kliva in i en värld av rymdfärjor och utomjordingar – och stanna över natten.

Disney meddelade vid sin egen mässa D23 Expo i Anaheim, under lördagen, att de kommer att öppna ett nytt Star Wars-hotell i anslutning till Walt Disney World, Florida, skriver bland annat Vulture.

Rummen ska se ut som rymdskepp och den ständigt skådespelande personalen är klädd i enlighet med figurerna i Star Wars-filmerna. Några vanliga fönster är det förstås inte tal om, utan i stället specialtillverkade rutor med vyer över ”rymden”.

Disney har tidigare annonserat att de kommer att öppna två parker med Star Wars-tema, belägna i anslutning till Disneyland i Anaheim, Kalifornien, och nämnda Walt Disney World. ”Star Wars: Galaxy’s edge” blir namnet på dessa nya skrytbyggen som öppnar 2019.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen