Brygg CC satsar på artister – fyra bokningar till hösten

Tjuvjakt. Foto: TT
Champion J.R. Foto: Pressbild

Brygg CC gör en höstsatsning på klubbspelningar. Fyra artister, varav flera har haft stora hits på Spotify, spelar på klubben den närmaste tiden.

Det rapporterar Megafonen.

– För oss handlar det inte så mycket om artister eller ej, utan om vilken stämning vi vill uppnå. Det viktigaste är att hitta personer som kan hjälpa oss att skapa en fantastisk stämning, säger Tobias Norrfors, delägare Brygg CC, till tidningen.

Nykomlingen Rhys spelar på klubben i oktober. Hon hade en stor radiohit under våren med ”Last Dance”.

Stora på Spotify

Även Tjuvjakt, som med sina två största hits ”Tårarna i halsen” och ”Tandtråd” har strömmats över 40 miljoner gånger på Spotify, kommer till Brygg CC i oktober.

Frontmannen för Movits!, som kallar sitt soloprojekt Champion J.R., spelar den 16 september. Dagen innan spelar DJ Nikolaj, skriver Megafonen.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 18 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 11 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen