Alexander Engström släpper ny låt – lyssna på ”Never look my way”

Alexander Engström. Foto: Lars Eriksson.

Han har framträtt i ”Breaking news” och ”Malou efter tio”. Nu är Alexander Engström aktuell med en ny låt.

Alexander Engström är Skelleftebon som gjorde succé med sin egenskrivna låt ”The lake”. Han har uppträtt i flera stora program, som Filip och Fredriks ”Breaking news” och ”Malou efter tio”.

Nu kommer låt nummer två. ”Never look my way” beskrivs som en uppföljare till ”The lake”, både musik- och textmässigt. Och den berättar historien om livet efter det stora genombrottet – något som är långt ifrån en helt lycklig historia.

– Låten handlar om att känna sig utanför och ensam, det beskriver känslan av att ingen verkar bryr sig eller tittar på åt ens håll, därav titeln. Den skrevs efter min stora framgångsvåg, med flera TV-framträdanden och allt som där hör till, när jag trodde att saker verkligen skulle förändras och att vissa skulle se mig med andra ögon men efter några veckor kändes allt som förr, säger Alexander Engström i ett pressmeddelande. 

 

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Nöje & Kultur

Artiklar från 15 januari 2018

Artiklar från 14 januari 2018

Artiklar från 13 januari 2018

Artiklar från 12 januari 2018

Artiklar från 11 januari 2018

Artiklar från 10 januari 2018

Artiklar från 9 januari 2018

Artiklar från 8 januari 2018

Artiklar från 7 januari 2018

Artiklar från 5 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen