Kycklingstuvning med mango

Gör så här:

1. Hacka löken. Ta bort fäste och kärnhus från äpplet och hacka. Skär kyckling i mindre bitar med ett par centimeters sida. Bryn kycklingen hastigt i en knapp matsked rapsolja. 2. Vänd ned lök och äpple efter någon minut och vänd runt. Fortsätt med mango chutney, persilja, fond, vatten och grädde. Koka upp och red med majsstärkelse löst i vatten.

3. Låt sjuda i 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och kyld gurka som kryddats med salt och några droppar mild vinäger.

Mer från Livsstil

Artiklar från 14 december 2017

Artiklar från 13 december 2017

Artiklar från 12 december 2017

Artiklar från 11 december 2017

Artiklar från 8 december 2017

Artiklar från 7 december 2017

Artiklar från 6 december 2017

Artiklar från 5 december 2017

Artiklar från 4 december 2017

Artiklar från 2 december 2017

Artiklar från 1 december 2017

Artiklar från 30 november 2017

Artiklar från 29 november 2017

Artiklar från 28 november 2017

Artiklar från 27 november 2017

Artiklar från 25 november 2017

Artiklar från 24 november 2017

Artiklar från 23 november 2017

Artiklar från 22 november 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen