Kycklingstuvning med mango

Gör så här:

1. Hacka löken. Ta bort fäste och kärnhus från äpplet och hacka. Skär kyckling i mindre bitar med ett par centimeters sida. Bryn kycklingen hastigt i en knapp matsked rapsolja. 2. Vänd ned lök och äpple efter någon minut och vänd runt. Fortsätt med mango chutney, persilja, fond, vatten och grädde. Koka upp och red med majsstärkelse löst i vatten.

3. Låt sjuda i 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och kyld gurka som kryddats med salt och några droppar mild vinäger.

Mer från Livsstil

Artiklar från 27 mars 2017

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen