Kycklingstuvning med mango

Gör så här:

1. Hacka löken. Ta bort fäste och kärnhus från äpplet och hacka. Skär kyckling i mindre bitar med ett par centimeters sida. Bryn kycklingen hastigt i en knapp matsked rapsolja. 2. Vänd ned lök och äpple efter någon minut och vänd runt. Fortsätt med mango chutney, persilja, fond, vatten och grädde. Koka upp och red med majsstärkelse löst i vatten.

3. Låt sjuda i 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och kyld gurka som kryddats med salt och några droppar mild vinäger.

Mer från Livsstil

Artiklar från 28 april 2017

Artiklar från 27 april 2017

Artiklar från 26 april 2017

Artiklar från 25 april 2017

Artiklar från 24 april 2017

Artiklar från 22 april 2017

Artiklar från 21 april 2017

Artiklar från 20 april 2017

Artiklar från 19 april 2017

Artiklar från 18 april 2017

Artiklar från 15 april 2017

Artiklar från 13 april 2017

Artiklar från 12 april 2017

Artiklar från 11 april 2017

Artiklar från 10 april 2017

Artiklar från 8 april 2017

Artiklar från 7 april 2017

Artiklar från 6 april 2017

Artiklar från 5 april 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen