Kycklingstuvning med mango

Gör så här:

1. Hacka löken. Ta bort fäste och kärnhus från äpplet och hacka. Skär kyckling i mindre bitar med ett par centimeters sida. Bryn kycklingen hastigt i en knapp matsked rapsolja. 2. Vänd ned lök och äpple efter någon minut och vänd runt. Fortsätt med mango chutney, persilja, fond, vatten och grädde. Koka upp och red med majsstärkelse löst i vatten.

3. Låt sjuda i 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och kyld gurka som kryddats med salt och några droppar mild vinäger.

Mer från Livsstil

Artiklar från 19 oktober 2017

Artiklar från 18 oktober 2017

Artiklar från 17 oktober 2017

Artiklar från 16 oktober 2017

Artiklar från 14 oktober 2017

Artiklar från 13 oktober 2017

Artiklar från 12 oktober 2017

Artiklar från 11 oktober 2017

Artiklar från 10 oktober 2017

Artiklar från 9 oktober 2017

Artiklar från 7 oktober 2017

Artiklar från 6 oktober 2017

Artiklar från 5 oktober 2017

Artiklar från 4 oktober 2017

Artiklar från 3 oktober 2017

Artiklar från 2 oktober 2017

Artiklar från 30 september 2017

Artiklar från 29 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen