Kycklingstuvning med mango

Gör så här:

1. Hacka löken. Ta bort fäste och kärnhus från äpplet och hacka. Skär kyckling i mindre bitar med ett par centimeters sida. Bryn kycklingen hastigt i en knapp matsked rapsolja. 2. Vänd ned lök och äpple efter någon minut och vänd runt. Fortsätt med mango chutney, persilja, fond, vatten och grädde. Koka upp och red med majsstärkelse löst i vatten.

3. Låt sjuda i 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och kyld gurka som kryddats med salt och några droppar mild vinäger.

Mer från Livsstil

Artiklar från 22 juni 2017

Artiklar från 21 juni 2017

Artiklar från 20 juni 2017

Artiklar från 19 juni 2017

Artiklar från 17 juni 2017

Artiklar från 16 juni 2017

Artiklar från 15 juni 2017

Artiklar från 14 juni 2017

Artiklar från 13 juni 2017

Artiklar från 12 juni 2017

Artiklar från 10 juni 2017

Artiklar från 9 juni 2017

Artiklar från 8 juni 2017

Artiklar från 7 juni 2017

Artiklar från 5 juni 2017

Artiklar från 3 juni 2017

Artiklar från 2 juni 2017

Artiklar från 1 juni 2017

Artiklar från 31 maj 2017

Artiklar från 30 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen