Våfflor med rostbiff

Gör så här:

1. Värm mjölken till fingertemperatur. Smula jästen i en skål och lös upp den i hälften av mjölken. Häll i resten av mjölken och arbeta in vetemjöl. Ställ smeten att jäsa i 30 minuter.

2. Smält smör och låt det svalna. Blanda ned i smeten tillsammans med grönsaksbuljongpulver och havregryn. Grädda och låt de svalna på galler.

3. Toppa våfflorna med blandade blad, rostbiff, rödlök skuren i klyftor, avokado i klyftor samt kryddig tacosås. Toppa med fefferoni.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen