Våfflor med rostbiff

Gör så här:

1. Värm mjölken till fingertemperatur. Smula jästen i en skål och lös upp den i hälften av mjölken. Häll i resten av mjölken och arbeta in vetemjöl. Ställ smeten att jäsa i 30 minuter.

2. Smält smör och låt det svalna. Blanda ned i smeten tillsammans med grönsaksbuljongpulver och havregryn. Grädda och låt de svalna på galler.

3. Toppa våfflorna med blandade blad, rostbiff, rödlök skuren i klyftor, avokado i klyftor samt kryddig tacosås. Toppa med fefferoni.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen