Våfflor med rostbiff

Gör så här:

1. Värm mjölken till fingertemperatur. Smula jästen i en skål och lös upp den i hälften av mjölken. Häll i resten av mjölken och arbeta in vetemjöl. Ställ smeten att jäsa i 30 minuter.

2. Smält smör och låt det svalna. Blanda ned i smeten tillsammans med grönsaksbuljongpulver och havregryn. Grädda och låt de svalna på galler.

3. Toppa våfflorna med blandade blad, rostbiff, rödlök skuren i klyftor, avokado i klyftor samt kryddig tacosås. Toppa med fefferoni.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen