Ostomelett med bacon och blandade grönsaker

Gör så här:

1. Omelett för fyra blir bäst om man gör den i två omgångar. Skär ned bacon och paprikor i bitar och rödlöken i klyftor. Stek allt några minuter i lika delar smör och rapsolja. Häll över blandningen till en skål och täck med folie eller lock.

2. Vispa äggen med vatten och riven ost. Smaka av med salt (osten tillför en del) och vitpeppar. Grädda två öppna omeletter i smör. Rör i pannan inledningsvis och när äggsmeten börjar stelna får omeletten grädda klart i lugn och ro. Vänd med hjälp av ett stort lock så att även andra sidan får färg.

3. Lägg upp på fat och toppa med förstekt bacon och grönsaker. Toppa med extra riven parmesan och bladpersilja.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen