Patentsmörgås med pannbiff

Gör så här:

1. Blanda köttfärsen med ägg, salt och svartpeppar. Forma fyra ganska tjocka biffar och stek i medelvarm panna i lika delar smör och rapsolja, cirka 4 minuter per sida

2. Rosta tekakorna i brödrost och stek äggen. Lägg bröden på tallrikar och placera en biff på varje. Toppa med stekta ägg.

3. Garnera upp med strimlad isbergssallad, skivade tomater och saltgurka samt några kryddiga fefferoni. Komplettera med några krispiga pommes frites.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen