Patentsmörgås med pannbiff

Gör så här:

1. Blanda köttfärsen med ägg, salt och svartpeppar. Forma fyra ganska tjocka biffar och stek i medelvarm panna i lika delar smör och rapsolja, cirka 4 minuter per sida

2. Rosta tekakorna i brödrost och stek äggen. Lägg bröden på tallrikar och placera en biff på varje. Toppa med stekta ägg.

3. Garnera upp med strimlad isbergssallad, skivade tomater och saltgurka samt några kryddiga fefferoni. Komplettera med några krispiga pommes frites.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen