Patentsmörgås med pannbiff

Gör så här:

1. Blanda köttfärsen med ägg, salt och svartpeppar. Forma fyra ganska tjocka biffar och stek i medelvarm panna i lika delar smör och rapsolja, cirka 4 minuter per sida

2. Rosta tekakorna i brödrost och stek äggen. Lägg bröden på tallrikar och placera en biff på varje. Toppa med stekta ägg.

3. Garnera upp med strimlad isbergssallad, skivade tomater och saltgurka samt några kryddiga fefferoni. Komplettera med några krispiga pommes frites.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen