Patentsmörgås med pannbiff

Gör så här:

1. Blanda köttfärsen med ägg, salt och svartpeppar. Forma fyra ganska tjocka biffar och stek i medelvarm panna i lika delar smör och rapsolja, cirka 4 minuter per sida

2. Rosta tekakorna i brödrost och stek äggen. Lägg bröden på tallrikar och placera en biff på varje. Toppa med stekta ägg.

3. Garnera upp med strimlad isbergssallad, skivade tomater och saltgurka samt några kryddiga fefferoni. Komplettera med några krispiga pommes frites.

Mer från Livsstil

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 16 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 14 november 2017

Artiklar från 13 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 10 november 2017

Artiklar från 9 november 2017

Artiklar från 8 november 2017

Artiklar från 7 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Artiklar från 2 november 2017

Artiklar från 1 november 2017

Artiklar från 31 oktober 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen