Patentsmörgås med pannbiff

Gör så här:

1. Blanda köttfärsen med ägg, salt och svartpeppar. Forma fyra ganska tjocka biffar och stek i medelvarm panna i lika delar smör och rapsolja, cirka 4 minuter per sida

2. Rosta tekakorna i brödrost och stek äggen. Lägg bröden på tallrikar och placera en biff på varje. Toppa med stekta ägg.

3. Garnera upp med strimlad isbergssallad, skivade tomater och saltgurka samt några kryddiga fefferoni. Komplettera med några krispiga pommes frites.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 april 2017

Artiklar från 24 april 2017

Artiklar från 22 april 2017

Artiklar från 21 april 2017

Artiklar från 20 april 2017

Artiklar från 19 april 2017

Artiklar från 18 april 2017

Artiklar från 15 april 2017

Artiklar från 13 april 2017

Artiklar från 12 april 2017

Artiklar från 11 april 2017

Artiklar från 10 april 2017

Artiklar från 8 april 2017

Artiklar från 7 april 2017

Artiklar från 6 april 2017

Artiklar från 5 april 2017

Artiklar från 4 april 2017

Artiklar från 3 april 2017

Artiklar från 1 april 2017

Artiklar från 31 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen