Helstekt fläskfilé med paprika

Gör så här:

1. Skala och dela potatisarna på längden. Krydda med rapsolja, salt, peppar och paprikapulver. Stek i ugnen 20-25 minuter på 175 grader.

2. Gnid in köttet med paprikapulver, salt och peppar. Bryn runt om i lika delar smör och rapsolja. Låt eftersteka med flera vändningar under lock i cirka 10 minuter.

3. Linda in köttet i folie och låt vila i 10 minuter innan det skivas upp. Koka upp grädde, vatten, fond, gräslök, timjan och paprikapulver i några minuter. Red med majsstärkelse löst i vatten och smaksätt med soja, salt och peppar.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen