Helstekt fläskfilé med paprika

Gör så här:

1. Skala och dela potatisarna på längden. Krydda med rapsolja, salt, peppar och paprikapulver. Stek i ugnen 20-25 minuter på 175 grader.

2. Gnid in köttet med paprikapulver, salt och peppar. Bryn runt om i lika delar smör och rapsolja. Låt eftersteka med flera vändningar under lock i cirka 10 minuter.

3. Linda in köttet i folie och låt vila i 10 minuter innan det skivas upp. Koka upp grädde, vatten, fond, gräslök, timjan och paprikapulver i några minuter. Red med majsstärkelse löst i vatten och smaksätt med soja, salt och peppar.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen