Lammytterfilé med timjan

Gör så här:

1. Koka upp vatten, grädde och fond. Tillsätt timjan och lök. Red med majsstärkelse löst i vatten och låt sjuda i minst 5 minuter. Färga såsen med soja och smaka av med salt och vitpeppar, och sila för att bli av med klumpar.

2. Salta och peppra köttet. Bryn det runt om i lika delar smör och rapsolja. Sänk värmen och efterstek under lock i cirka 7-8 minuter med flera vändningar. Lyft köttet ur pannan och låt det dra under aluminiumfolie i 6-7 minuter innan det skivas upp.

3. Servera med sås, kokt potatis, ärtor, tomathalvor och blandade blad. Toppa gärna med färsk timjan.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen