Lammytterfilé med timjan

Gör så här:

1. Koka upp vatten, grädde och fond. Tillsätt timjan och lök. Red med majsstärkelse löst i vatten och låt sjuda i minst 5 minuter. Färga såsen med soja och smaka av med salt och vitpeppar, och sila för att bli av med klumpar.

2. Salta och peppra köttet. Bryn det runt om i lika delar smör och rapsolja. Sänk värmen och efterstek under lock i cirka 7-8 minuter med flera vändningar. Lyft köttet ur pannan och låt det dra under aluminiumfolie i 6-7 minuter innan det skivas upp.

3. Servera med sås, kokt potatis, ärtor, tomathalvor och blandade blad. Toppa gärna med färsk timjan.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen