Lax med japanska smulor

Gör så här:

1. Smula brödet. Blanda rapsolja med wasabi och vinäger. Vänd ned smulorna och sprid ut dem på ugnsfast fat. Torka smulorna i ugnen på 200 grader till dess de fått färg. Låt svalna.

2. Dela laxen i portionsbitar, men låt skinnet sitta kvar. Krydda med salt, peppar och mald ingefära.

3. Koka upp japansk soja, vatten, riven färsk ingefära, strösocker och vinäger. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Sila såsen.

3. Stek laxen i enbart rapsolja. Beräkna stektiden till 2-3 minuter per sida. Servera med japansk sås, wasabismulor, sallad och ris.

Mer från Livsstil

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 16 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 14 november 2017

Artiklar från 13 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 10 november 2017

Artiklar från 9 november 2017

Artiklar från 8 november 2017

Artiklar från 7 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Artiklar från 2 november 2017

Artiklar från 1 november 2017

Artiklar från 31 oktober 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen