Lax med japanska smulor

Gör så här:

1. Smula brödet. Blanda rapsolja med wasabi och vinäger. Vänd ned smulorna och sprid ut dem på ugnsfast fat. Torka smulorna i ugnen på 200 grader till dess de fått färg. Låt svalna.

2. Dela laxen i portionsbitar, men låt skinnet sitta kvar. Krydda med salt, peppar och mald ingefära.

3. Koka upp japansk soja, vatten, riven färsk ingefära, strösocker och vinäger. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Sila såsen.

3. Stek laxen i enbart rapsolja. Beräkna stektiden till 2-3 minuter per sida. Servera med japansk sås, wasabismulor, sallad och ris.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 september 2017

Artiklar från 23 september 2017

Artiklar från 22 september 2017

Artiklar från 21 september 2017

Artiklar från 20 september 2017

Artiklar från 19 september 2017

Artiklar från 18 september 2017

Artiklar från 16 september 2017

Artiklar från 15 september 2017

Artiklar från 14 september 2017

Artiklar från 13 september 2017

Artiklar från 12 september 2017

Artiklar från 9 september 2017

Artiklar från 8 september 2017

Artiklar från 7 september 2017

Artiklar från 6 september 2017

Artiklar från 5 september 2017

Artiklar från 4 september 2017

Artiklar från 1 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen