Lax med japanska smulor

Gör så här:

1. Smula brödet. Blanda rapsolja med wasabi och vinäger. Vänd ned smulorna och sprid ut dem på ugnsfast fat. Torka smulorna i ugnen på 200 grader till dess de fått färg. Låt svalna.

2. Dela laxen i portionsbitar, men låt skinnet sitta kvar. Krydda med salt, peppar och mald ingefära.

3. Koka upp japansk soja, vatten, riven färsk ingefära, strösocker och vinäger. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Sila såsen.

3. Stek laxen i enbart rapsolja. Beräkna stektiden till 2-3 minuter per sida. Servera med japansk sås, wasabismulor, sallad och ris.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen