Lättfixad kräftpasta

Gör så här:

1. Koka upp grädde och vatten till såsen. Smula i en fiskbuljongen och hummerfonden. Red med majsstärkelse löst i vatten och låt sjuda sakta i 5 minuter. Smaka av med vitvinsvinäger, salt och peppar.

2. Koka pastan. Var noga med koktiden. Låt rinna av i durkslag. Rör ned olja och krydda med svartpeppar.

3. Lägg upp pastan i portionsskålar eller djupa tallrikar. Fördela såsen och toppa med avrunna kalla kräftstjärtar. Avsluta med blad och citronklyftor.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen