Lättfixad kräftpasta

Gör så här:

1. Koka upp grädde och vatten till såsen. Smula i en fiskbuljongen och hummerfonden. Red med majsstärkelse löst i vatten och låt sjuda sakta i 5 minuter. Smaka av med vitvinsvinäger, salt och peppar.

2. Koka pastan. Var noga med koktiden. Låt rinna av i durkslag. Rör ned olja och krydda med svartpeppar.

3. Lägg upp pastan i portionsskålar eller djupa tallrikar. Fördela såsen och toppa med avrunna kalla kräftstjärtar. Avsluta med blad och citronklyftor.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen