Lättfixad kräftpasta

Gör så här:

1. Koka upp grädde och vatten till såsen. Smula i en fiskbuljongen och hummerfonden. Red med majsstärkelse löst i vatten och låt sjuda sakta i 5 minuter. Smaka av med vitvinsvinäger, salt och peppar.

2. Koka pastan. Var noga med koktiden. Låt rinna av i durkslag. Rör ned olja och krydda med svartpeppar.

3. Lägg upp pastan i portionsskålar eller djupa tallrikar. Fördela såsen och toppa med avrunna kalla kräftstjärtar. Avsluta med blad och citronklyftor.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 september 2017

Artiklar från 23 september 2017

Artiklar från 22 september 2017

Artiklar från 21 september 2017

Artiklar från 20 september 2017

Artiklar från 19 september 2017

Artiklar från 18 september 2017

Artiklar från 16 september 2017

Artiklar från 15 september 2017

Artiklar från 14 september 2017

Artiklar från 13 september 2017

Artiklar från 12 september 2017

Artiklar från 9 september 2017

Artiklar från 8 september 2017

Artiklar från 7 september 2017

Artiklar från 6 september 2017

Artiklar från 5 september 2017

Artiklar från 4 september 2017

Artiklar från 1 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen