Kycklingsallad med raita

Gör så här:

1. Krydda kycklingköttet med tandoorikrydda och salt. Stek i enbart rapsolja i stekpanna med lock. Beräkna stektiden till 8 minuter i medelvarm panna med en eller flera vändningar. Kontrollera att det är genomstekt. Låt svalna.

2. Riv gurkan till raitan grovt. Blanda med naturell yoghurt. Smaksätt med finhackad färsk mynta, pressad lime, salt och svartpeppar. Ställ svalt.

3. Skär ned kycklingköttet och salladsgrönsakerna i mindre bitar. Lägg grönsakerna som grund på tallrikar eller i portionsskålar och toppa med kyckling. Servera raitan i separat skål.

Mer från Livsstil

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 16 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 14 november 2017

Artiklar från 13 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 10 november 2017

Artiklar från 9 november 2017

Artiklar från 8 november 2017

Artiklar från 7 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Artiklar från 2 november 2017

Artiklar från 1 november 2017

Artiklar från 31 oktober 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen