Kycklingsallad med raita

Gör så här:

1. Krydda kycklingköttet med tandoorikrydda och salt. Stek i enbart rapsolja i stekpanna med lock. Beräkna stektiden till 8 minuter i medelvarm panna med en eller flera vändningar. Kontrollera att det är genomstekt. Låt svalna.

2. Riv gurkan till raitan grovt. Blanda med naturell yoghurt. Smaksätt med finhackad färsk mynta, pressad lime, salt och svartpeppar. Ställ svalt.

3. Skär ned kycklingköttet och salladsgrönsakerna i mindre bitar. Lägg grönsakerna som grund på tallrikar eller i portionsskålar och toppa med kyckling. Servera raitan i separat skål.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen