Kycklingsallad med raita

Gör så här:

1. Krydda kycklingköttet med tandoorikrydda och salt. Stek i enbart rapsolja i stekpanna med lock. Beräkna stektiden till 8 minuter i medelvarm panna med en eller flera vändningar. Kontrollera att det är genomstekt. Låt svalna.

2. Riv gurkan till raitan grovt. Blanda med naturell yoghurt. Smaksätt med finhackad färsk mynta, pressad lime, salt och svartpeppar. Ställ svalt.

3. Skär ned kycklingköttet och salladsgrönsakerna i mindre bitar. Lägg grönsakerna som grund på tallrikar eller i portionsskålar och toppa med kyckling. Servera raitan i separat skål.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen