Friterade fiskbullar med curry

Gör så här:

1. Kör fiskfiléer, äggvita, fisksås, kryddor och majsstärkelse till slät färs i matberedare med kniven monterad. Det är gjort på några sekunder. Ställ färsen svalt.

2. Fräs bitar av lök och äpple med olja i en kastrull. Rör i curry och späd med vatten. Smula i en tärning fiskbuljong. Sjud utan lock i 5 minuter. Tillsätt majsstärkelse löst i vatten och koka upp. Häll i grädde och sjud 3-4 minuter. Sila, salta och peppra.

3. Forma små bollar av fiskfärsen. Rulla dem i pankoströ och fritera i 165-gradig olja i 3-4 minuter. Servera med sås, ris, blandade blad och tomater.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen