Friterade fiskbullar med curry

Gör så här:

1. Kör fiskfiléer, äggvita, fisksås, kryddor och majsstärkelse till slät färs i matberedare med kniven monterad. Det är gjort på några sekunder. Ställ färsen svalt.

2. Fräs bitar av lök och äpple med olja i en kastrull. Rör i curry och späd med vatten. Smula i en tärning fiskbuljong. Sjud utan lock i 5 minuter. Tillsätt majsstärkelse löst i vatten och koka upp. Häll i grädde och sjud 3-4 minuter. Sila, salta och peppra.

3. Forma små bollar av fiskfärsen. Rulla dem i pankoströ och fritera i 165-gradig olja i 3-4 minuter. Servera med sås, ris, blandade blad och tomater.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen