Friterade fiskbullar med curry

Gör så här:

1. Kör fiskfiléer, äggvita, fisksås, kryddor och majsstärkelse till slät färs i matberedare med kniven monterad. Det är gjort på några sekunder. Ställ färsen svalt.

2. Fräs bitar av lök och äpple med olja i en kastrull. Rör i curry och späd med vatten. Smula i en tärning fiskbuljong. Sjud utan lock i 5 minuter. Tillsätt majsstärkelse löst i vatten och koka upp. Häll i grädde och sjud 3-4 minuter. Sila, salta och peppra.

3. Forma små bollar av fiskfärsen. Rulla dem i pankoströ och fritera i 165-gradig olja i 3-4 minuter. Servera med sås, ris, blandade blad och tomater.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen