Friterade fiskbullar med curry

Gör så här:

1. Kör fiskfiléer, äggvita, fisksås, kryddor och majsstärkelse till slät färs i matberedare med kniven monterad. Det är gjort på några sekunder. Ställ färsen svalt.

2. Fräs bitar av lök och äpple med olja i en kastrull. Rör i curry och späd med vatten. Smula i en tärning fiskbuljong. Sjud utan lock i 5 minuter. Tillsätt majsstärkelse löst i vatten och koka upp. Häll i grädde och sjud 3-4 minuter. Sila, salta och peppra.

3. Forma små bollar av fiskfärsen. Rulla dem i pankoströ och fritera i 165-gradig olja i 3-4 minuter. Servera med sås, ris, blandade blad och tomater.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 september 2017

Artiklar från 23 september 2017

Artiklar från 22 september 2017

Artiklar från 21 september 2017

Artiklar från 20 september 2017

Artiklar från 19 september 2017

Artiklar från 18 september 2017

Artiklar från 16 september 2017

Artiklar från 15 september 2017

Artiklar från 14 september 2017

Artiklar från 13 september 2017

Artiklar från 12 september 2017

Artiklar från 9 september 2017

Artiklar från 8 september 2017

Artiklar från 7 september 2017

Artiklar från 6 september 2017

Artiklar från 5 september 2017

Artiklar från 4 september 2017

Artiklar från 1 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen