Torsk med persiljesås

Gör så här:

1. Tvätta och skrapa potatisen blank och fin. Koka i lättsaltat vatten knappt 20 minuter.

2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i kastrull och slå på vatten och salt. Smula ned en fiskbuljong och sjud 2 minuter under lock. Dra kastrullen till sidan och sila av 2 deciliter vatten till en ny kastrull, och koka upp. Tillsätt grädde och vinäger. Koka upp och red med majsstärkelse. Tillsätt hackad persilja och sjud 4-5 minuter. Salta och peppra. Servera med kokt potatis, sallad, tomat och citron.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen