Torsk med persiljesås

Gör så här:

1. Tvätta och skrapa potatisen blank och fin. Koka i lättsaltat vatten knappt 20 minuter.

2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i kastrull och slå på vatten och salt. Smula ned en fiskbuljong och sjud 2 minuter under lock. Dra kastrullen till sidan och sila av 2 deciliter vatten till en ny kastrull, och koka upp. Tillsätt grädde och vinäger. Koka upp och red med majsstärkelse. Tillsätt hackad persilja och sjud 4-5 minuter. Salta och peppra. Servera med kokt potatis, sallad, tomat och citron.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 april 2017

Artiklar från 24 april 2017

Artiklar från 22 april 2017

Artiklar från 21 april 2017

Artiklar från 20 april 2017

Artiklar från 19 april 2017

Artiklar från 18 april 2017

Artiklar från 15 april 2017

Artiklar från 13 april 2017

Artiklar från 12 april 2017

Artiklar från 11 april 2017

Artiklar från 10 april 2017

Artiklar från 8 april 2017

Artiklar från 7 april 2017

Artiklar från 6 april 2017

Artiklar från 5 april 2017

Artiklar från 4 april 2017

Artiklar från 3 april 2017

Artiklar från 1 april 2017

Artiklar från 31 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen