Torsk med persiljesås

Gör så här:

1. Tvätta och skrapa potatisen blank och fin. Koka i lättsaltat vatten knappt 20 minuter.

2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i kastrull och slå på vatten och salt. Smula ned en fiskbuljong och sjud 2 minuter under lock. Dra kastrullen till sidan och sila av 2 deciliter vatten till en ny kastrull, och koka upp. Tillsätt grädde och vinäger. Koka upp och red med majsstärkelse. Tillsätt hackad persilja och sjud 4-5 minuter. Salta och peppra. Servera med kokt potatis, sallad, tomat och citron.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen