Torsk med persiljesås

Gör så här:

1. Tvätta och skrapa potatisen blank och fin. Koka i lättsaltat vatten knappt 20 minuter.

2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i kastrull och slå på vatten och salt. Smula ned en fiskbuljong och sjud 2 minuter under lock. Dra kastrullen till sidan och sila av 2 deciliter vatten till en ny kastrull, och koka upp. Tillsätt grädde och vinäger. Koka upp och red med majsstärkelse. Tillsätt hackad persilja och sjud 4-5 minuter. Salta och peppra. Servera med kokt potatis, sallad, tomat och citron.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 september 2017

Artiklar från 23 september 2017

Artiklar från 22 september 2017

Artiklar från 21 september 2017

Artiklar från 20 september 2017

Artiklar från 19 september 2017

Artiklar från 18 september 2017

Artiklar från 16 september 2017

Artiklar från 15 september 2017

Artiklar från 14 september 2017

Artiklar från 13 september 2017

Artiklar från 12 september 2017

Artiklar från 9 september 2017

Artiklar från 8 september 2017

Artiklar från 7 september 2017

Artiklar från 6 september 2017

Artiklar från 5 september 2017

Artiklar från 4 september 2017

Artiklar från 1 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen