Torsk med persiljesås

Gör så här:

1. Tvätta och skrapa potatisen blank och fin. Koka i lättsaltat vatten knappt 20 minuter.

2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i kastrull och slå på vatten och salt. Smula ned en fiskbuljong och sjud 2 minuter under lock. Dra kastrullen till sidan och sila av 2 deciliter vatten till en ny kastrull, och koka upp. Tillsätt grädde och vinäger. Koka upp och red med majsstärkelse. Tillsätt hackad persilja och sjud 4-5 minuter. Salta och peppra. Servera med kokt potatis, sallad, tomat och citron.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen