Vegetarisk fullkornspaj

Gör så här:

1. Kör samman fullkornsvetemjöl, smör och salt i matberedaren. När degen börjar gryna sig tillsätt kallt vatten och kör till en slät deg. Låt vila svalt en halvtimme.

2. Strimla purjolöken och fräs med en matsked olivolja i en stekpanna.

3. Kavla ut degen och lägg den i en lätt smörad grund pajform med cirka 24-26 centimeters diameter. Lägg i purjolöken.

3. Vispa ägg, ost, mjölk och vegetariskt buljongpulver. Plocka bort några fina toppskott från basilikan att ha som garnityr. Hacka resten och blanda i smeten. Slå fyllningen i pajen och toppa med skivade tomater. Grädda mitt i ugne på 225 grader i cirka 35 minuter. Servera med blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 16 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 14 november 2017

Artiklar från 13 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 10 november 2017

Artiklar från 9 november 2017

Artiklar från 8 november 2017

Artiklar från 7 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Artiklar från 2 november 2017

Artiklar från 1 november 2017

Artiklar från 31 oktober 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen