Vegetarisk fullkornspaj

Gör så här:

1. Kör samman fullkornsvetemjöl, smör och salt i matberedaren. När degen börjar gryna sig tillsätt kallt vatten och kör till en slät deg. Låt vila svalt en halvtimme.

2. Strimla purjolöken och fräs med en matsked olivolja i en stekpanna.

3. Kavla ut degen och lägg den i en lätt smörad grund pajform med cirka 24-26 centimeters diameter. Lägg i purjolöken.

3. Vispa ägg, ost, mjölk och vegetariskt buljongpulver. Plocka bort några fina toppskott från basilikan att ha som garnityr. Hacka resten och blanda i smeten. Slå fyllningen i pajen och toppa med skivade tomater. Grädda mitt i ugne på 225 grader i cirka 35 minuter. Servera med blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen