Vegetarisk fullkornspaj

Gör så här:

1. Kör samman fullkornsvetemjöl, smör och salt i matberedaren. När degen börjar gryna sig tillsätt kallt vatten och kör till en slät deg. Låt vila svalt en halvtimme.

2. Strimla purjolöken och fräs med en matsked olivolja i en stekpanna.

3. Kavla ut degen och lägg den i en lätt smörad grund pajform med cirka 24-26 centimeters diameter. Lägg i purjolöken.

3. Vispa ägg, ost, mjölk och vegetariskt buljongpulver. Plocka bort några fina toppskott från basilikan att ha som garnityr. Hacka resten och blanda i smeten. Slå fyllningen i pajen och toppa med skivade tomater. Grädda mitt i ugne på 225 grader i cirka 35 minuter. Servera med blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 april 2017

Artiklar från 24 april 2017

Artiklar från 22 april 2017

Artiklar från 21 april 2017

Artiklar från 20 april 2017

Artiklar från 19 april 2017

Artiklar från 18 april 2017

Artiklar från 15 april 2017

Artiklar från 13 april 2017

Artiklar från 12 april 2017

Artiklar från 11 april 2017

Artiklar från 10 april 2017

Artiklar från 8 april 2017

Artiklar från 7 april 2017

Artiklar från 6 april 2017

Artiklar från 5 april 2017

Artiklar från 4 april 2017

Artiklar från 3 april 2017

Artiklar från 1 april 2017

Artiklar från 31 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen