Pannbiff med dubbla såser

Gör så här:

1. Blanda köttfärssmeten och forma fyra stora pannbiffar. Stek 2 minuter per sida i lika delar smör och rapsolja. Efterstek i ugnen i cirka 12 minuter på 175 grader.

2. Koka upp vatten och fond. Red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av soja, salt och peppar.

3. Koka upp grädde och vatten. Tillsätt fond och svartpeppar. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Salta och peppra. Servera med potatis och blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 september 2017

Artiklar från 23 september 2017

Artiklar från 22 september 2017

Artiklar från 21 september 2017

Artiklar från 20 september 2017

Artiklar från 19 september 2017

Artiklar från 18 september 2017

Artiklar från 16 september 2017

Artiklar från 15 september 2017

Artiklar från 14 september 2017

Artiklar från 13 september 2017

Artiklar från 12 september 2017

Artiklar från 9 september 2017

Artiklar från 8 september 2017

Artiklar från 7 september 2017

Artiklar från 6 september 2017

Artiklar från 5 september 2017

Artiklar från 4 september 2017

Artiklar från 1 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen