Pannbiff med dubbla såser

Gör så här:

1. Blanda köttfärssmeten och forma fyra stora pannbiffar. Stek 2 minuter per sida i lika delar smör och rapsolja. Efterstek i ugnen i cirka 12 minuter på 175 grader.

2. Koka upp vatten och fond. Red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av soja, salt och peppar.

3. Koka upp grädde och vatten. Tillsätt fond och svartpeppar. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Salta och peppra. Servera med potatis och blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen