Pannbiff med dubbla såser

Gör så här:

1. Blanda köttfärssmeten och forma fyra stora pannbiffar. Stek 2 minuter per sida i lika delar smör och rapsolja. Efterstek i ugnen i cirka 12 minuter på 175 grader.

2. Koka upp vatten och fond. Red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av soja, salt och peppar.

3. Koka upp grädde och vatten. Tillsätt fond och svartpeppar. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Salta och peppra. Servera med potatis och blandad sallad.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Artiklar från 17 februari 2018

Artiklar från 16 februari 2018

Artiklar från 15 februari 2018

Artiklar från 14 februari 2018

Artiklar från 13 februari 2018

Artiklar från 12 februari 2018

Artiklar från 10 februari 2018

Artiklar från 9 februari 2018

Artiklar från 8 februari 2018

Artiklar från 7 februari 2018

Artiklar från 6 februari 2018

Artiklar från 5 februari 2018

Artiklar från 3 februari 2018

Artiklar från 2 februari 2018

Artiklar från 1 februari 2018

Artiklar från 31 januari 2018

Artiklar från 30 januari 2018

Artiklar från 29 januari 2018

Artiklar från 28 januari 2018

Artiklar från 27 januari 2018

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen