Pannbiff med dubbla såser

Gör så här:

1. Blanda köttfärssmeten och forma fyra stora pannbiffar. Stek 2 minuter per sida i lika delar smör och rapsolja. Efterstek i ugnen i cirka 12 minuter på 175 grader.

2. Koka upp vatten och fond. Red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av soja, salt och peppar.

3. Koka upp grädde och vatten. Tillsätt fond och svartpeppar. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Salta och peppra. Servera med potatis och blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 juli 2017

Artiklar från 22 juli 2017

Artiklar från 21 juli 2017

Artiklar från 20 juli 2017

Artiklar från 19 juli 2017

Artiklar från 18 juli 2017

Artiklar från 17 juli 2017

Artiklar från 15 juli 2017

Artiklar från 14 juli 2017

Artiklar från 13 juli 2017

Artiklar från 12 juli 2017

Artiklar från 11 juli 2017

Artiklar från 10 juli 2017

Artiklar från 8 juli 2017

Artiklar från 7 juli 2017

Artiklar från 6 juli 2017

Artiklar från 5 juli 2017

Artiklar från 4 juli 2017

Artiklar från 3 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen