Pannbiff med dubbla såser

Gör så här:

1. Blanda köttfärssmeten och forma fyra stora pannbiffar. Stek 2 minuter per sida i lika delar smör och rapsolja. Efterstek i ugnen i cirka 12 minuter på 175 grader.

2. Koka upp vatten och fond. Red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av soja, salt och peppar.

3. Koka upp grädde och vatten. Tillsätt fond och svartpeppar. Red med majsstärkelse löst i vatten och sjud 5 minuter. Salta och peppra. Servera med potatis och blandad sallad.

Mer från Livsstil

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Artiklar från 16 november 2017

Artiklar från 15 november 2017

Artiklar från 14 november 2017

Artiklar från 13 november 2017

Artiklar från 11 november 2017

Artiklar från 10 november 2017

Artiklar från 9 november 2017

Artiklar från 8 november 2017

Artiklar från 7 november 2017

Artiklar från 6 november 2017

Artiklar från 3 november 2017

Artiklar från 2 november 2017

Artiklar från 1 november 2017

Artiklar från 31 oktober 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen