Äggnudlar med svamp och aubergine

Gör så här:

1. Skär svamp och auberginer i bitar. Strimla purjolöken. Blanda i en skål, riv över vitlök. Blanda farinsocker, soja, vinäger och drygt hälften av oljan och häll över grönsakerna. Rör om och låt stå och dra i 10 minuter.

2. Koka upp lättsaltat vatten och lägg i nudlarna. Dra kastrullen från värmen och låt dra i 2 minuter. Lägg i durkslag och låt rinna av.

3. Hetta upp en stor stek- eller wokpanna. Woka nudlar med resterande olja en minut. Vänd ned grönsakerna och woka ett par minuter under omrörning. Avsluta med vatten och grönsaksbuljongpulver. Koka samman någon minut och smaka av med salt och peppar. Fördela i portionsskålar och toppa med thaibasilika.

Mer från Livsstil

Artiklar från 25 mars 2017

Artiklar från 24 mars 2017

Artiklar från 23 mars 2017

Artiklar från 22 mars 2017

Artiklar från 21 mars 2017

Artiklar från 20 mars 2017

Artiklar från 18 mars 2017

Artiklar från 17 mars 2017

Artiklar från 16 mars 2017

Artiklar från 15 mars 2017

Artiklar från 14 mars 2017

Artiklar från 13 mars 2017

Artiklar från 11 mars 2017

Artiklar från 10 mars 2017

Artiklar från 9 mars 2017

Artiklar från 8 mars 2017

Artiklar från 7 mars 2017

Artiklar från 6 mars 2017

Artiklar från 4 mars 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen