Äggnudlar med svamp och aubergine

Gör så här:

1. Skär svamp och auberginer i bitar. Strimla purjolöken. Blanda i en skål, riv över vitlök. Blanda farinsocker, soja, vinäger och drygt hälften av oljan och häll över grönsakerna. Rör om och låt stå och dra i 10 minuter.

2. Koka upp lättsaltat vatten och lägg i nudlarna. Dra kastrullen från värmen och låt dra i 2 minuter. Lägg i durkslag och låt rinna av.

3. Hetta upp en stor stek- eller wokpanna. Woka nudlar med resterande olja en minut. Vänd ned grönsakerna och woka ett par minuter under omrörning. Avsluta med vatten och grönsaksbuljongpulver. Koka samman någon minut och smaka av med salt och peppar. Fördela i portionsskålar och toppa med thaibasilika.

Mer från Livsstil

Artiklar från 26 maj 2017

Artiklar från 24 maj 2017

Artiklar från 23 maj 2017

Artiklar från 22 maj 2017

Artiklar från 20 maj 2017

Artiklar från 19 maj 2017

Artiklar från 18 maj 2017

Artiklar från 17 maj 2017

Artiklar från 16 maj 2017

Artiklar från 15 maj 2017

Artiklar från 13 maj 2017

Artiklar från 12 maj 2017

Artiklar från 11 maj 2017

Artiklar från 10 maj 2017

Artiklar från 9 maj 2017

Artiklar från 8 maj 2017

Artiklar från 6 maj 2017

Artiklar från 5 maj 2017

Artiklar från 4 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen