Kyckling på thailändskt vis

Gör så här:

1. Skär broccolin i buketter och löken i mindre i bitar. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite på snedden för utseendets skull. Finstrimla chilin.

2. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekgryta. Tillsätt raps- och sesamolja och krydda med sambal oelek. Vänd ned kycklingbitarna och tillsätt broccolibuketter, lök- och morotsbitar samt chili efter någon minut. Vänd runt och bryn någon minut.

3. Avsluta med cashewnötter, vatten och hackad färsk koriander. Smaka av med salt. Servera med ris och färska örter.

Mer från Livsstil

Artiklar från 28 april 2017

Artiklar från 27 april 2017

Artiklar från 26 april 2017

Artiklar från 25 april 2017

Artiklar från 24 april 2017

Artiklar från 22 april 2017

Artiklar från 21 april 2017

Artiklar från 20 april 2017

Artiklar från 19 april 2017

Artiklar från 18 april 2017

Artiklar från 15 april 2017

Artiklar från 13 april 2017

Artiklar från 12 april 2017

Artiklar från 11 april 2017

Artiklar från 10 april 2017

Artiklar från 8 april 2017

Artiklar från 7 april 2017

Artiklar från 6 april 2017

Artiklar från 5 april 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen