Kyckling på thailändskt vis

Gör så här:

1. Skär broccolin i buketter och löken i mindre i bitar. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite på snedden för utseendets skull. Finstrimla chilin.

2. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekgryta. Tillsätt raps- och sesamolja och krydda med sambal oelek. Vänd ned kycklingbitarna och tillsätt broccolibuketter, lök- och morotsbitar samt chili efter någon minut. Vänd runt och bryn någon minut.

3. Avsluta med cashewnötter, vatten och hackad färsk koriander. Smaka av med salt. Servera med ris och färska örter.

Mer från Livsstil

Artiklar från 22 juni 2017

Artiklar från 21 juni 2017

Artiklar från 20 juni 2017

Artiklar från 19 juni 2017

Artiklar från 17 juni 2017

Artiklar från 16 juni 2017

Artiklar från 15 juni 2017

Artiklar från 14 juni 2017

Artiklar från 13 juni 2017

Artiklar från 12 juni 2017

Artiklar från 10 juni 2017

Artiklar från 9 juni 2017

Artiklar från 8 juni 2017

Artiklar från 7 juni 2017

Artiklar från 5 juni 2017

Artiklar från 3 juni 2017

Artiklar från 2 juni 2017

Artiklar från 1 juni 2017

Artiklar från 31 maj 2017

Artiklar från 30 maj 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen