Kyckling på thailändskt vis

Gör så här:

1. Skär broccolin i buketter och löken i mindre i bitar. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite på snedden för utseendets skull. Finstrimla chilin.

2. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekgryta. Tillsätt raps- och sesamolja och krydda med sambal oelek. Vänd ned kycklingbitarna och tillsätt broccolibuketter, lök- och morotsbitar samt chili efter någon minut. Vänd runt och bryn någon minut.

3. Avsluta med cashewnötter, vatten och hackad färsk koriander. Smaka av med salt. Servera med ris och färska örter.

Mer från Livsstil

Artiklar från 19 oktober 2017

Artiklar från 18 oktober 2017

Artiklar från 17 oktober 2017

Artiklar från 16 oktober 2017

Artiklar från 14 oktober 2017

Artiklar från 13 oktober 2017

Artiklar från 12 oktober 2017

Artiklar från 11 oktober 2017

Artiklar från 10 oktober 2017

Artiklar från 9 oktober 2017

Artiklar från 7 oktober 2017

Artiklar från 6 oktober 2017

Artiklar från 5 oktober 2017

Artiklar från 4 oktober 2017

Artiklar från 3 oktober 2017

Artiklar från 2 oktober 2017

Artiklar från 30 september 2017

Artiklar från 29 september 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen