Kyckling på thailändskt vis

Gör så här:

1. Skär broccolin i buketter och löken i mindre i bitar. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite på snedden för utseendets skull. Finstrimla chilin.

2. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekgryta. Tillsätt raps- och sesamolja och krydda med sambal oelek. Vänd ned kycklingbitarna och tillsätt broccolibuketter, lök- och morotsbitar samt chili efter någon minut. Vänd runt och bryn någon minut.

3. Avsluta med cashewnötter, vatten och hackad färsk koriander. Smaka av med salt. Servera med ris och färska örter.

Mer från Livsstil

Artiklar från 8 december 2017

Artiklar från 7 december 2017

Artiklar från 6 december 2017

Artiklar från 5 december 2017

Artiklar från 4 december 2017

Artiklar från 2 december 2017

Artiklar från 1 december 2017

Artiklar från 30 november 2017

Artiklar från 29 november 2017

Artiklar från 28 november 2017

Artiklar från 27 november 2017

Artiklar från 25 november 2017

Artiklar från 24 november 2017

Artiklar från 23 november 2017

Artiklar från 22 november 2017

Artiklar från 21 november 2017

Artiklar från 20 november 2017

Artiklar från 18 november 2017

Artiklar från 17 november 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen