Kyckling på thailändskt vis

Gör så här:

1. Skär broccolin i buketter och löken i mindre i bitar. Skär morötterna i tunna skivor, gärna lite på snedden för utseendets skull. Finstrimla chilin.

2. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekgryta. Tillsätt raps- och sesamolja och krydda med sambal oelek. Vänd ned kycklingbitarna och tillsätt broccolibuketter, lök- och morotsbitar samt chili efter någon minut. Vänd runt och bryn någon minut.

3. Avsluta med cashewnötter, vatten och hackad färsk koriander. Smaka av med salt. Servera med ris och färska örter.

Mer från Livsstil

Artiklar från 16 augusti 2017

Artiklar från 15 augusti 2017

Artiklar från 14 augusti 2017

Artiklar från 12 augusti 2017

Artiklar från 11 augusti 2017

Artiklar från 10 augusti 2017

Artiklar från 9 augusti 2017

Artiklar från 8 augusti 2017

Artiklar från 7 augusti 2017

Artiklar från 5 augusti 2017

Artiklar från 4 augusti 2017

Artiklar från 3 augusti 2017

Artiklar från 2 augusti 2017

Artiklar från 1 augusti 2017

Artiklar från 31 juli 2017

Artiklar från 29 juli 2017

Artiklar från 28 juli 2017

Artiklar från 27 juli 2017

Artiklar från 26 juli 2017

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen