PRO i Bastuträsk firade 60 år

Några av de som firade 60-åringen i Bastuträsk i väntan på den goda middagen.
Accord underhöll under festen från vänster Jan Larsson, Osten Öhman, Maj-Britt Andersson, Ove Holmström och Kjell Andersson.

På Folkets hus i Bastuträsk samlades ett 90-tal personer för att fira en aktiv 60-åring. Det var samhällets PRO-förening som bjöd in till fest med underhållning och trerättersmiddag. För underhållningen svarade Accord, Maj-Britt Andersson, Kjell Andersson, Jan Larsson, Östen Öhman och Ove Holmström som bjöd på en varierad repertoar, historier och allsång.

En sammanställning av vad föreningen gjort under de 60 åren lästes av Elly Södermark och det var inte lite man hunnit med av studier, resor, mannekänguppvisningar, körsång och väldigt framgångsrikt boulespel, då föreningen i år fick representera Västerbotten i riksfinalen i Gysinge. Från många av alla de resor föreningen gjort fanns fotografier framlagda där man kunde se och minnas vad man varit med om och även förundras över modets växlingar under de 60 åren.

Några gäster var också med på festen, Yngve Lindqvist kassör från Västerbottens läns distrikt överlämnade en gåva ur Studiefonden och från Norsjös PRO kom Ann Helen Konradsson och Lars Nygren bägge före detta Bastuträskbor med blommor.

Efter all information och musik kunde man så njuta av den välsmakande middagen som Bastuträsks Värdshus tillagat.

Det trevliga jubileet avslutades med lottdragning och mer musik och sång av Accord.

Barbro Larsson

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen