Pro-are lärde sig mer om utflyktsmål

PRO Västerbottens län hade inbjudit de reseansvariga i PRO föreningarna till en kursdag vid Hotell Lappland.

21 entusiastiska PRO medlemmar bänkade sig för att få lite matnyttig reseinformation

Carin Conradsson hälsade alla varmt välkomna.

Fredrik från Abramssons Buss presenterade sina planerade resor, de skräddarsyr efter föreningarnas önskemål med ett 20 tal bussar. SAMS i Norr Seniorer i samarbete fick sin information. Anna Sandqvist underhöll, hon är även reseledare. Lage Dahlqvist gav information från Västernorrland.

Björn och Fredrik från Artic Bus med säte i den norra länsdelen kunde erbjuda resor i alla former efter önskemål det är inte längre bort än ett telefonsamtal.

Simon från Ventus informerade oss om vad Vasa teater har att erbjuda. Där åker man båt över till Vasa eventuellt ligger över på hotell går på teater och har trevligt.

Annika Kelly från Lind Tour med säte i Umeå är ett reseproducent som kan ordar resor vart man vill åka. De har inga egna bussar.

Dennis Lestander från Lestanders Buss presenterade en massa olika resmål, men som alla andra företag så kan de skräddarsy efter egna önskemål. De har fembussar.

Olika synpunkter kom fram från deltagarna och den mest slående frågan var att det är svårt att få ihop folk till en resa, därför viktigt med samarbete över förenings gränserna.

Carin tackade alla som deltagit denna dag.

Britt Sundqvist

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen