Nolaskogsare bakom skrattsalvorna

Skärtorsdag den 13 april samlades ett 100- tal SPF Seniorer till månadsmöte i Centrumhuset i Robertsfors. Ordförande Lennart Brändström hälsade välkommen och delgav vad som behandlats på distriktsårsmötet i Lövånger. Information lämnades också över vad som hänt i förbund och förening!

Föreningen har under senaste tiden, levt i någon form av bakrus efter det uppskattade firandet av föreningens 40 åriga varande, som firades med pompa och ståt den 16 mars. Ordförande redogjorde för alla tack för senast, och lovord som inkommit via brev, E-post och tidningsnotiser efter firandet!

Påsken till ära serverade kökspersonalen en välsmakande påsktallrik! En fundering? Vad skiljer en påsktallrik ifrån en jultallrik? Är det möjligen kalvsyltan?

Dagens underhållning gick inte av för hackor. En i vanliga fall kär gästbesökare från grannföreningen SPF Seniorerna Nysätra, hade åtagit sig rollen som underhållare. Aina Pettersson som förklädd fiskargubbe berättade på Nolaskogsmål anekdoter, som fick publiken att garva och kackla likt en samlad hönsgård.

Efter uppträdandet serverades kaffe och en välsmakande kaka. Lotteridragning, dragning av friskvårdskort, samt information om kommande resor och aktiviteter lämnades.

Lennart Brändström

Taggar:

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen