God uppslutning för anrik förening

PRO Jörn som startade redan 1947 sin förening firade 70 år med en grillfest i Österjörn.

Nämnas kan att PRO Riks startade 1942 så Jörn agerade tidigt för att delta i denna folkrörelse. Det har förekommit många aktiviteter, möten med underhållning och god gemenskap under åren vilket även fortsättningsvis kommer att bedrivas. Ordförande Ann Degerman hälsade medlemmarna välkomna sedan bjöds alla på en utsökt måltid bestående av grillad filé med potatissallad och tillhörande grönt.

Det var grillmästarna Ulf Berglund och Göran Hedström som fick mycket beröm för sin konst att få filen mör och god. Efter maten var det aktiviteter som tipsrunda, boule, kast med liten boll i hink, pil och hästskokastning som sätter igång tävlingsnerven, alla vill vi ju vinna.

När vi så samlats i ÖsterJörns byagård blev vi bjudna på kaffe med helt underbara och fina tårtor som var hembakade dagen till ära. Lotteridragningen var extra spännande när det bland vinsterna fanns en komplett tv med väggfäste. Ann tackade för den goda uppslutningen och önskade alla välkomna till första höstmötet 31/8. Totalt var vi 64 stycken som slöt upp.

Lasse Eriksson

Taggar:

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen