Full fart i Guldbacken i Boliden

Gott om folk. Stora och små trivdes i Guldbacken i Boliden en kväll under sportlovet. Foto: Privat.
Foto: Privat.
SONY DSC
SONY DSC
Foto: Privat.

Framtidsgruppen i Boliden tillsammans med flera föreningar ordnade under sportlovsveckan en mycket uppskattad kvällsaktivitet i Guldbacken med tävlingar och grillning av hamburgare.

Boliden Blue Smokers stod för tävlingar för barn i backen som fick ett stort deltagande. Efter tävlingarna var det fri åkning i den välpistade backen där även en startramp av snö hade byggds för att ge en raketstart för alla åkande.

Bolidens Lions grillade hamburgare som var fritt för alla eftersom vi lyckats få bidrag till kostnaden. 200 hamburgare med tillbehör och dricka hade en strykande åtgång under kvällen.

Framtidsgruppen i Boliden och Bolidens Lions Club tackar alla som ställt upp för detta uppskattade och fantastiska arrangemang.

Guldbacken i Boliden med vindskydd och grillmöjligheter är en mycket uppskattad fritidsplats som används flitigt av Bolidenbor och som erbjuder en billig och nyttig aktivitet.

Karl-Åke Johansson

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen