Framtidfrågor viktiga för patriarker

Odd Fellows läger nr 16 Regnbågen har nyligen haft möte i Vindeln och ett 50-tal medlemmar närvarande.

Lägret är en påbyggnad av Odd Fellow logen och har till uppgift att fördjupa kunskapen om Odd Fellow orden. Hit inbjuds de medlemmar som har deltagit i samtliga receptioner inom sin loge och är intresserade av ännu mer ordenskunskap. I

Inom lägret finns då ytterligare receptioner i tre grader och medlemmar som blir upptagna i lägret kallas för patriarker. Odd Fellow Lägret nr 16 Regnbågen omfattar logerna i Skellefteå, Umeå, Vindeln och Örnsköldsvik.

Möte leddes av huvudpatriark Rolf Jonsson och de stora ämnena som diskuterades denna kväll var utveckling samt framtidfrågor. Diskussionerna var livliga och många förslag ventilerades som innehåll, former, information, marknadsföring, mötesdagar, ort och frekvens.

Ett antal förslag i syfte till lägrets utveckling kommer inom kort att drivas via lägrets representanter.

Efter avslutat möte väntade en trerätters middag i den vackra matsalen. Alla upplevde en mycket trivsam kväll med historier, lotterier, tal och många glada skratt i en härlig gemenskap. Odd Fellow står för gemenskap, goda värderingar, personlig utveckling och välgörenhet . Målet är att bli en bättre medmänniska och göra världen bättre för alla som lever i den.

Anders Johanhage

Taggar:

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen