Årsmöte med EFS:arna i Skråmträsk

EFS-föreningen i Skråmträsk har hållit årsmöte. Det inleddes med söndagsgudstjänst där Lars Lundström predikade och Birgit Lundström sjöng och spelade.

Efter paus med servering vidtog årsmötes förhandlingarna.

Verksamhetsberättelsen var utförlig och där redovisades en omfattande verksamhet med deltagare i olika åldrar. Även om medlemstalet sjunkit något så visade kassarapporten att budgeten uppfyllts med råge. Styrelsen har gjort ett gott jobb och årsmötet biföll styrelsens förslag till verksamhetsplan och budget för 2017.

Valberedningen presenterade förslag till val av styrelse med ersättare, revisorer och ombud till EFS distrikts- och rikskonferens samt ombud till Stadsmissionen, Sensus och missionsombud.

Gertrud Hellgren

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Livsstil

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen